Přední výrobce chladičů ,tepelně vodivého materiálu, skříněk a spojovacích konektorů.
Servisní horká linka
PO-ĈT 7:30 - 15:45
PÁ 7:30 - 15:15
E-mailová služba

19" zásuvná kazeta s variabilními rozměry

Ne všechny desky s plošnými spoji a elektronické komponenty se vejdou do standardní velikosti 19“ zásuvné kazety. Pro tento případ nabízí Fischer Elektronik novou 19 "kazetu s variabilními rozměry.

Do této kazety typu G může být instalována každá standardní velikost, ale také každá velikost komponentů specifikovaná zákazníkem.Toto je umožněno použitím čtyř rohových profilů s integrovanými drážkami pro instalaci bočních panelů a rovněž horních a spodních krytů. T-drážky pro závitové lišty, posuvné matice nebo hlavy šroubů umožňují jednoduché umístění elektroniky. Vnější šroubové kanály pro upevnění předních a zadních panelů zabraňují zkratům vzniklým odpadajícími šponami od šroubů. Standardní velikosti kazety typu G jsou odvozené od výšky 3 U a hloubky odpovídající rozměrům „Euro“ karet s rozměry 160 mm nebo 220 mm a pěti různými šířkami (10, 12 14, 16 a 20 TE). Různé výřezy v zadních panelech vychází ze standardního portfolia, ale také ze specifických požadavku zákazníka a umožňují různé funkce zásuvné kazety. Pro lepší větrání elektroniky nabízí Fischer Elektronik optimálněděrované kryty. Snadné vyjmutí a zasunutí kazety do 19 rámu montážních skupin je umožněno pomocí volitelných plastových nebo hliníkových madel. Zásuvná kazeta typu G je k dispozici ve třech různých povrchových úpravách: přírodní eloxovaná (ME), černě eloxovaná (SA) nebo s elektricky vodivou vrstvou vytvořenou transparentním pasivováním (TP).

Zde Fischer Elektronik nabízí svým zákazníkům co největší flexibilitu pro své výrobky, jako je možnost jiných povrchových úprav, potisk nebo další mechanické zpracování podle zadání zákazníka.

Kromě standardních provedení mohou být nové skříňky vyrobeny v jiných rozměrech, úpravách povrchu, doplněny potiskem nebo upraveny specifickým zákaznickým zpracováním.

Kontaktujte nás, pro další informace a dotazy jsou vám k dispozici odborníci firmy Fischer Elektronik.

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu.

Fischer Elektronik

soucastkový distributer s.r.o.