Přední výrobce chladičů ,tepelně vodivého materiálu, skříněk a spojovacích konektorů.
Servisní horká linka
PO-ĈT 7:30 - 15:45
PÁ 7:30 - 15:15
E-mailová služba

19" zásuvné moduly s nepatrnou hloubkou

Pro elektronické konstrukční sestavy s malou potřebou místa nebo pro aplikace s omezeným prostorem pro instalaci v 19" systému skříní nabízí fa. Fischer Elektronik 19" zásuvný modul VESA GT. Nízká instalační hloubka umožňuje prostor za skříňkou VESA GT v 19" skříni optimálně využít pro další součástky nebo prodrátování. Typickým využitím VESA GT jsou aplikace s displeji a ovládacími prvky. Možností je také instalace svorkovnic nebo lišt konektoru pro napájení a četné další použití.

Skříň má jednoduchou a robustní konstrukci, sestávající z čelního panelu, lisovaného aluminiového profilu a zadního krytu z aluminiového plechu o tloušťce 1,5 mm. Katalogové varianty skříní VESA GT jsou k dispozici ve velikostech 1 U až 3 U a v hloubce zasunutí 50 mm nebo 70 mm. Povrch VESA GT je ve standardním provedení přírodní eloxovaný (ME). Při použití vodivého povrchu TP (transparentní pasivace) a navíc v malých roztečích provedeného prošroubování je možné použití skříně VESA GT pro účely EMC.

Vodná přístrojová držadla usnadňují vytahování skříně z 19" stojanu a varianta s větracími otvory umožňuje optimální chlazení instalované elektroniky.

Kromě standardních provedení mohou být nové skříňky vyrobeny v jiných rozměrech, úpravách povrchu, doplněny potiskem nebo upraveny specifickým zákaznickým zpracováním.

Kontaktujte nás, pro další informace a dotazy jsou vám k dispozici odborníci firmy Fischer Elektronik.

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu.

Fischer Elektronik

soucastkový distributer s.r.o.