Přední výrobce chladičů ,tepelně vodivého materiálu, skříněk a spojovacích konektorů.
Servisní horká linka
PO-ĈT 7:30 - 15:45
PÁ 7:30 - 15:15
E-mailová služba

Zákaznicky definované samostatné kontakty

Fischer Elektronik vyvíjí nejen vysoce kvalitní kolíkové a dutinkové lišty, ale také nabízí zákazníkem specifikované jednotlivé kontakty v přímém i úhlovém provedení, které nalézají uplatnění v mnoha oblastech použití.

Jednotlivé soustružené precizní kontakty jsou vyrobeny ze slitiny mosazi a poté galvanicky zušlechtěny. Tělesa kolíkového a dutinkového kontaktu jsou pocínována vrstvou bez přítomnosti olova o tloušťce 4 až 6 mikronů, pozlacená verze je nabízena s tloušťkou vrstvy min. 0,2 μm. Jiné tloušťky pokovení jsou možné na na základě poptávky.

Uvnitř precizního dutinkového kontaktu je lisovaný kontaktní prvek - svorka - vyrobená ze slitiny CuBe. Pro zajištění vysokých počtů cyklů zasouvání a nízkého kontaktního odporu je tato svorka vždy opatřena zlatou vrstvou. Uvedená svorka se skládá ze čtyř nebo šesti pružných kontaktních prstů, kterézaručují velmi kvalitní kontakt a jeho vysokou spolehlivost.

Pro optimální řešení v případě speciálního případu použití a zpracování, je základním požadavkem úzká spolupráce se zákazníkem. Zde jsou určeny požadované parametry, které jsou důležité pro realizaci aplikace.

Navíc také vyvíjíme izolační tělesa pro vaše konkrétní použití v souvislosti s kontakty.

Kontaktujte nás, pro další informace a dotazy jsou vám k dispozici odborníci firmy Fischer Elektronik: www.fischerelektronik.cz

Naše nová služba umožňuje stažení fotografií. Verze pro tisk (300dpi) v režimu.

Fischer Elektronik

soucastkový distributer s.r.o.